Bejgli Futás 2023 – Téli Crossfutás 2. forduló – Jótékonysági Futás

Időpont: 2023. december 30.

Versenyközpont: Gyarmati Dezső Sportuszoda aulája (bejárat a parkoló felől)

Rendező: Hód-Mentor SE

Távok (térkép, GPS track):

  • 3 km (1 „kék” kör), rajt: 14:30, szintidő 30 perc
  • 6 km (2 „kék” kör), rajt: 14:15, szintidő 60 perc
  • 9 km (3 „kék” kör), rajt: 14:00, szintidő 90 perc

Idén újdonságként a Bejgli Futás egyben a Téli Crossfutás 2. fordulója is, a távok ennek megfelelően a Kása-erdőben haladnak. A Téli Crossfutás sorozat versenykiírása itt érhető el: https://www.hodmentor.hu/teli-crossfutas-2023-2024/

Rajt/cél: Liget sor északi vége, Kása-erdő sarka. Minden táv rajtja előtt 15 perccel közös melegítő kocogás indul a rajthoz az uszodától (a versenyközpont – rajt/cél távolság 800 méter). 

Rajtszám (chip) átvétel: 13:00-tól a versenyközpontban (az uszodában). A rajtszám átvétel minden távon a táv rajtja előtt 15 perccel zárul.

Nevezés: online a www.e-nevezes.hu nevezőrendszerben (kérjük, hogy ezt részesítsétek előnyben), vagy személyesen a helyszínen.

Nevezési díj: 2 000 Ft, melyből az Életünkért-Egészségünkért Hódmezővásárhely és Makó Lakosságáért Közhasznú Alapítványt is támogathatjuk, akik a befolyt összegből egy felsőkategóriás ultrahangdiagnosztikai eszközt, továbbá a meddőség korai felismerésére szolgálató nőgyógyászati eszközöket vásárolnak. A nevezéskor a nevezési díjon felül is van lehetőség adományozni, melyet az Alapítvány hálásan fogad.

Időmérés: a versenyen chipes időmérést alkalmazunk, a chipes rajtszámot befutás után le kell adni.

Frissítés: idén is várjuk a karácsonyról megmaradt és frissen sütött süteményeket, italokat, pezsgőket, melyeket befutást követően közösen elfogyasztunk.

Strandbelépő: a Hód-Fürdő Kft. idén is kedvezményesen, 1000 Ft-ért biztosít fürdőbelépőt az esemény résztvevőinek. A belépőt nem a pénztárban, hanem a versenyközpontban (aula a parkoló felől) lehet megvásárolni, kizárólag készpénzes fizetéssel. A kapott karszalaggal közvetlen átjárás biztosított a fürdőbe.

Eredmények: élőben a www.raceresult.hu oldalon.

Díjazás: nemenként az alábbi korcsoportok 1-3. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek.

  • 3 km — 0-12 évesek
  • 3 km — 13-16 évesek
  • 3 km — 17-99 évesek
  • 6 km — 0-14 évesek
  • 6 km — 15-99 évesek
  • 9 km — 0-99 évesek

A korcsoport beosztásnál csak a születési évet (adott forduló dec. 31-én betöltött életkor) vesszük figyelembe.

Kellemes karácsonyt és jó pihenést kívánunk, szeretettel várunk december 30-án!